Registration

Registrer deg på Forum :: Travian.no

Påkrevde opplysninger

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.

Vennligst skriv inn et passord for kontoen din. Husk at passordet vil være følsomt for små og store bokstaver.

Vennligst skriv inn din (gyldige) e-postadresse.

Hvor mange spillbare stammer finnes det i Travian?

Påkrevde tilleggsopplysninger

Skriv inn den siste bokstaven i ordet Travian. Denne informasjonen er påkrevd dersom du ønsker å registrere en konto eller endre din profil.

Tilleggsinformasjon

Hvis du ble henvist av et eksisterende medlem av Forum :: Travian.no, skriv inn brukernavnet her.

Alle klokkeslett i forumet kan automatisk bli satt til å vise korrekt tid i forhold til din lokalisering i verden. Velg den riktige tidssone fra listen under.

I tillegg kan du angi det aktuelle alternativet for å tillate for sommertid i din del av verden.

Fra tid til annen vil administrator sende deg informasjon på e-post.

Hvis du ikke ønsker å motta beskjeder fra admin, deaktiver denne.

Forumregler

For å komme videre må du først akseptere følgende regler:

Forumregler

Registrering på dette forumet er gratis! Vi insisterer likevel på at du innordner deg etter reglene og betingelsene nedenfor. Dersom du aksepterer betingelsene, vennligst kryss av i 'Jeg aksepterer' boksen og trykk 'Registrer' knappen under. Dersom du ønsker å avbryte denne registreringen, klikk her for å gå tilbake til forumoversikten.

Selv om administratorene og moderatorene her på [ARG:2 UNDEFINED] vil forsøke å holde alle tvilsomme meldinger borte fra forumet, så er det umulig å kontrollere absolutt alle meldinger. Alle innlegg uttrykker forfatterens synspunkter, og hverken eierne av [ARG:2 UNDEFINED], eller Jelsoft Enterprises Ltd. (utviklerene of vBulletin) vil kunne holdes ansvarlig for innholdet i innleggene.

Ved å akseptere disse reglene, godtar du samtidig at du ikke kommer til å legge inn noen innlegg som er upassende, vulgær, hatefull, truende, har et seksuelt innhold, eller som ellers er i strid med gjeldende lovverk.

Eierne av [ARG:2 UNDEFINED] forbeholder seg retten til å fjerne, endre, flytte eller lukke enhver tråd uansett hva slags årsak som må ligge bak.